6,079,333 návštev
Navigácia
Home
Fórum
RSS
Kontakt
Hľadať
Kto je Online
Hostí Online: 3

Členov Online: 0

Registrovaní členovia: 4,189
Najnovší člen: klasi
Témy fóra
Najnovšie témy
3D Slider blbne
Wifi problem
K: SS/HG + Pokewalker
Wii sports resort pr...
wii biele + wii fit
Najhorúcejšie témy
..::SoftMod::.. [648]
Potrebujem Pomoc-... [172]
DS hry Download [144]
Call of Duty: Mod... [127]
Reklama
ProGamingShop

Nintendo Wii obchod

Nintendo Wii konzolyKonzola Nintendo Wii - Sports Pak


Nintendo Wii príslušenstvo Speed-Link Wii Sportsracket Kit


Wii Nunchuk ovládač
Wii Nunchuk ovládač

Wii klasický ovládač
Wii klasický ovládač

Wii komponentný videokábel (HDTV)
Wii komponentný video kábel
Nintendo Wii hry

Wii Sports
Wii sports
The Legend of Zelda: Twilight Princess
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Odkazy
Podporte nás



Xbox zone
PSP zone
Hry na PS3 zone


Wii obchody v zahraničí:
Nintendo Wii
Nintendo Wii játékok

Nintendo Wii konzole
Hry na Nintendo Wii

Nintendo Wii
Nintendo Wii gry

Čítať tému
 Vytlačiť tému
..::SoftMod::..
Cubista
Pridané 05-02-2012 01:22
Novic


Príspevkov: 1
Založený: 05.02.12

ahoj mam takovy problem ... podle navodu se bezproblemu dostanu az ke kroku 7,8 jak je tam to video, kdy poprve spustim HBC ... kliknu na Launch BootMi a zcerna mi obrazovka a ovladac nereaguje a wii zustava zamrznute ... po restartu funguje ale pri dalsim pokusu se stane to same ... mam verzi 4.3E (muj napad je ze by to mohlo byt tu SD kartu pac mam micro sdhc 2Gb a mam to v adapteru na sd, ale nekde jsem cetl ze muzu mit i tu sdhc ... je mozne ze je to tim?) diky za odpoved
 
Poslať súkromnú správu
bigM
Pridané 05-02-2012 12:49
Avatar člena

Administrátor


Príspevkov: 1134
Založený: 03.04.08

musis mat SD nie sdhc ,nechapem preco nepouzivas novy navod
i866.photobucket.com/albums/ab228/QuickSkope/ZOMBIESEndless.gif
 
Poslať súkromnú správu
karotka
Pridané 19-02-2012 14:10
Novic


Príspevkov: 18
Založený: 18.02.12

A skadial sa tie hry stahuju?
 
Poslať súkromnú správu
szkandi
Pridané 19-02-2012 17:16
Avatar člena

Inšpektor


Príspevkov: 291
Založený: 31.12.10

pouzij google a anglicke slovicko download
Návod pro SoftMod & d2x => http://goo.gl/EsgGd
 
Poslať súkromnú správu
karotka
Pridané 19-02-2012 17:55
Novic


Príspevkov: 18
Založený: 18.02.12

nejde
 
Poslať súkromnú správu
bigM
Pridané 19-02-2012 20:59
Avatar člena

Administrátor


Príspevkov: 1134
Založený: 03.04.08

daj meno hry a torrent download
i866.photobucket.com/albums/ab228/QuickSkope/ZOMBIESEndless.gif
 
Poslať súkromnú správu
theruck
Pridané 19-02-2012 21:45
Avatar člena

Moderátor


Príspevkov: 946
Založený: 06.10.08

karotka napísal:
A skadial sa tie hry stahuju?

z internetu
 
Poslať súkromnú správu
cobol
Pridané 22-02-2012 20:26
Novic


Príspevkov: 1
Založený: 22.02.12

potrebujem prosim urobit Softmode....najde sa tu niekto z okolia NR?Shock
 
Poslať súkromnú správu
bigM
Pridané 23-02-2012 10:41
Avatar člena

Administrátor


Príspevkov: 1134
Založený: 03.04.08

len sa toho neboj podla mojho navodu to zvladne aj blondina v domacnosti Wink
i866.photobucket.com/albums/ab228/QuickSkope/ZOMBIESEndless.gif
 
Poslať súkromnú správu
szkandi
Pridané 23-02-2012 12:02
Avatar člena

Inšpektor


Príspevkov: 291
Založený: 31.12.10

...a to je pravda !
Návod pro SoftMod & d2x => http://goo.gl/EsgGd
 
Poslať súkromnú správu
Patresino
Pridané 27-02-2012 12:45
Novic


Príspevkov: 9
Založený: 12.02.12

Chcel by som sa spýtať, robím si softmod podľa aktuálneho návodu od bigM a keď si pustím Homebrew channel a stlačím tlačitko Home, tak tam nemám možnosť "launch bootmi", Fw wii je 4.1E, kde je problém? Robím krok za krokom podľa návodu
 
Poslať súkromnú správu
szkandi
Pridané 27-02-2012 12:53
Avatar člena

Inšpektor


Príspevkov: 291
Založený: 31.12.10

...byt Tebou, prvne bych upgradoval na Wii 4.3E a pak pouzil navod, ktery je popsan na tuto verzi.
Návod pro SoftMod & d2x => http://goo.gl/EsgGd
 
Poslať súkromnú správu
Patresino
Pridané 27-02-2012 13:01
Novic


Príspevkov: 9
Založený: 12.02.12

Tak hej to som chcel aj ja ale keďže nedávno som tu na fore riešil problém kde mi nejde Wifi na Wii (nevyriešil som to), tak som to riskol a skúsil urobiť softmod na túto verziu, ale jak vidím tak mám smolu :/
 
Poslať súkromnú správu
czTir1
Pridané 09-03-2012 18:51
Novic


Príspevkov: 3
Založený: 06.05.10

Ahoj prosím o radu dostanu se až k vyberieme moznost launch bootmii.
a potom nemůžu nic dále vybrat odpojí se oba ovladače může někdo poradit?
 
Poslať súkromnú správu
szkandi
Pridané 09-03-2012 18:57
Avatar člena

Inšpektor


Príspevkov: 291
Založený: 31.12.10

...a kdyz zmacknes jakekoliv tlacitko na ovladaci tak se nezapnou znova?
Návod pro SoftMod & d2x => http://goo.gl/EsgGd
 
Poslať súkromnú správu
czTir1
Pridané 09-03-2012 19:06
Novic


Príspevkov: 3
Založený: 06.05.10

NE nezapnou prostě jen probliknou a nic. Když jsem dělal softmod na 4,2 tak vše ok a ted prostě problém už jsem to zkoušel asi 4x
 
Poslať súkromnú správu
szkandi
Pridané 09-03-2012 19:09
Avatar člena

Inšpektor


Príspevkov: 291
Založený: 31.12.10

...to je podivne, jeste jsem o takovem problemu neslysel. Zkusil bych zkratka ovladace od nekoho jineho a vymenit baterie. Pokud tohle nepomuze, update na 4.3
Návod pro SoftMod & d2x => http://goo.gl/EsgGd
 
Poslať súkromnú správu
czTir1
Pridané 09-03-2012 19:11
Novic


Príspevkov: 3
Založený: 06.05.10

Já už mám 4,3 a na něm to právě dělá tedle problém a jedu krok za krokem podle bigm
 
Poslať súkromnú správu
szkandi
Pridané 09-03-2012 19:12
Avatar člena

Inšpektor


Príspevkov: 291
Založený: 31.12.10

...vymen baterie, pujc si ovladac od znameho.
Návod pro SoftMod & d2x => http://goo.gl/EsgGd
 
Poslať súkromnú správu
bigM
Pridané 10-03-2012 11:40
Avatar člena

Administrátor


Príspevkov: 1134
Založený: 03.04.08

skus ich znova pripojit pomocou tych cervenych tlacidiel
i866.photobucket.com/albums/ab228/QuickSkope/ZOMBIESEndless.gif
 
Poslať súkromnú správu
Prejdite na fórum:
Prihlásenie
Meno

Heslo



Nie ste členom?
Kliknite sem
a zaregistrujte sa.

Zabudli ste heslo?
Pre získanie nového
Kliknite sem.
Anketa
Opočítajme sa kto používa aku konzolu.





Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Shoutbox
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli pridať správu.

16/06/2014 19:47
Čawko roky som tu nebol Grin chcem sa spýtať: na DS-ko mám R4 kartu a čítal som na nete že keď ju vložím do 3DS nintendo cez net 3DS-ko znefunkční ! je to pravda ? Smile vďaka

16/06/2014 10:07
celkom ujde Grin

03/06/2014 12:47
Mario kart 8 predaných 1.2 mil kusov za 3dni slušne nie

30/05/2014 19:57
ta tu bola vždy ale nie nuda ale tak nežije to tu hlavné že stránka slúži Smile

30/05/2014 16:34
Tak vitaj ale je tu nuda :-)

28/05/2014 21:15
po dlhom čase som tu Smile

15/05/2014 16:03
Na stiahnutie: VWii nástroje su vsetko dead url linky

13/05/2014 12:53
Ja mám sice. Tých iba blac ops 2 a musím potvrdiť parada

28/04/2014 19:17
Call of duty Black Ops 2 a Ghosts úplná paráda, Darksiders 2 tiež pecka!! Wii U = skvelá zábava Smile)

12/03/2014 15:51
Poznám vykon nieje všetko ja mam wii rad lebo sa mi páči how fun is it

Ostatné


PageRank.cz