6,189,691 návštev
Navigácia
Home
Fórum
RSS
Kontakt
Hľadať
Kto je Online
Hostí Online: 2

Členov Online: 0

Registrovaní členovia: 4,189
Najnovší člen: klasi
Témy fóra
Najnovšie témy
Predám Nintendo Wii ...
predam wii s prislus...
3D Slider blbne
Wifi problem
K: SS/HG + Pokewalker
Najhorúcejšie témy
..::SoftMod::.. [648]
Potrebujem Pomoc-... [172]
DS hry Download [144]
Call of Duty: Mod... [127]
Reklama
ProGamingShop

Nintendo Wii obchod

Nintendo Wii konzolyKonzola Nintendo Wii - Sports Pak


Nintendo Wii príslušenstvo Speed-Link Wii Sportsracket Kit


Wii Nunchuk ovládač
Wii Nunchuk ovládač

Wii klasický ovládač
Wii klasický ovládač

Wii komponentný videokábel (HDTV)
Wii komponentný video kábel
Nintendo Wii hry

Wii Sports
Wii sports
The Legend of Zelda: Twilight Princess
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Odkazy
Podporte nás



Xbox zone
PSP zone
Hry na PS3 zone


Wii obchody v zahraničí:
Nintendo Wii
Nintendo Wii játékok

Nintendo Wii konzole
Hry na Nintendo Wii

Nintendo Wii
Nintendo Wii gry

Čítať tému
 Vytlačiť tému
..::SoftMod::..
OMG
#1 Vytlačiť príspevok
Pridané 10-01-2010 21:36
Avatar člena

Administrátor


Príspevkov: 135
Založený: 08.01.08

Táto téma slúži na riešenie vašich preblemov so SOFTMODom. Návod na SoftMod najdete tu.
275-633-670icq.scatter.cz/status/1642/275633670/status.gif
 
www.hackeri.eu Poslať súkromnú správu
iq54
#2 Vytlačiť príspevok
Pridané 11-01-2010 11:36
Avatar člena

Wii majster


Príspevkov: 747
Založený: 02.12.08

ja som to teraz prvne urobil podla navodu bigM, inac dycky robim tak ako ma napadne. dodrzoval som skoro secky jeho kroky. Zarazilo ma ked hovoril v tom navodu prekopirujte subory na kartu, vytahnete jkartu a uteeekajteee k wii.No ja som nebezal,lebo nevladam ale aj tak som ten softmod znova po nekolikate urobil.
 
Poslať súkromnú správu
iq54
#3 Vytlačiť príspevok
Pridané 11-01-2010 13:11
Avatar člena

Wii majster


Príspevkov: 747
Založený: 02.12.08

Seriozne.Von uz mi to big vysvetloval, ale pretoze som to nerobil nikdy presne podla neho tak som to nepocuval.Takze,preco odinstal ios249, a preco nie spat instal ios249, Inac ja tam ios249 dycky nechavam. A potom chyba mi tu navod na vytvorenie zalohy NAND.
 
Poslať súkromnú správu
Kenzo82
#4 Vytlačiť príspevok
Pridané 11-01-2010 13:12
Novic


Príspevkov: 4
Založený: 25.12.09

OMG vidim že si z BA, nedalo by sa s tebou nejak dohodnut na softmode mojeho ninťáka 4,2E verzie ? Nerad by som to blokol. Takéto veci by som radsej prenechal profikom Smile
 
Poslať súkromnú správu
OMG
#5 Vytlačiť príspevok
Pridané 11-01-2010 14:07
Avatar člena

Administrátor


Príspevkov: 135
Založený: 08.01.08

tento tyzden urcite nie
275-633-670icq.scatter.cz/status/1642/275633670/status.gif
 
www.hackeri.eu Poslať súkromnú správu
Kenzo82
#6 Vytlačiť príspevok
Pridané 11-01-2010 14:19
Novic


Príspevkov: 4
Založený: 25.12.09

V pohode, ani mne to nejak teraz nevyhovuje. Tak sa ti buduci tyzden pripomeniem Smile Popripade mi mozes na mail napisat co zato ak daco bude .)
 
Poslať súkromnú správu
zoro7
#7 Vytlačiť príspevok
Pridané 15-01-2010 19:00
Novic


Príspevkov: 3
Založený: 23.12.09

Ahojte mam hotovy sofmod, ale nejde mi spusti hra wii sport resort stale ma to retsatruje. Oatatne hry idu ok. Navod podla BigM... Dik za radu
 
Poslať súkromnú správu
iq54
#8 Vytlačiť príspevok
Pridané 15-01-2010 19:19
Avatar člena

Wii majster


Príspevkov: 747
Založený: 02.12.08

uz po ste. predne resort vyzaduje update, takze zalezi aku mas verziu wii, potom v usb loaderu musis zaskrtnout error002 anti, takze tiez zalezi na verzi loadera.
 
Poslať súkromnú správu
nopl
#9 Vytlačiť príspevok
Pridané 15-01-2010 22:37
Starší inšpektor


Príspevkov: 561
Založený: 05.12.09

No verziu co mam ja som pri prvom spusteni musel vybrat alternativny dol, pozriet video o vyhodach MotionPlus, potom nastavit standartny dol, len problem u mna je ze nemam MotionPlus
 
Poslať súkromnú správu
bigM
#10 Vytlačiť príspevok
Pridané 16-01-2010 13:28
Avatar člena

Administrátor


Príspevkov: 1134
Založený: 03.04.08

Jiri ide o to že odinstaluješ origo ios249 čo je len fake ios určené nato že pri update prepise cios
Ked to nespravíš nenainstaluješ cios38 bude ti dávať error 1035 aspoň to robilo pri vtedy aktuálnych cios installeroch
i866.photobucket.com/albums/ab228/QuickSkope/ZOMBIESEndless.gif
 
Poslať súkromnú správu
zoro7
#11 Vytlačiť príspevok
Pridané 16-01-2010 14:26
Novic


Príspevkov: 3
Založený: 23.12.09

Ahojte verzia je 4.2E, mam aj update usb loaderu - najnovsi, zaskrtol som aj error002 na anti a nic -- ALE Nemam motion plus--. Ked ho nemam tak mito nespusti. dik za odpoved.
 
Poslať súkromnú správu
zoro7
#12 Vytlačiť príspevok
Pridané 16-01-2010 14:32
Novic


Príspevkov: 3
Založený: 23.12.09

Ahojte verzia je 4.2E, mam aj update usb loaderu - najnovsi, zaskrtol som aj error002 na anti a nic -- ALE Nemam motion plus--. Ked ho nemam tak mito nespusti. dik za odpoved.
 
Poslať súkromnú správu
hajnej
#13 Vytlačiť príspevok
Pridané 16-01-2010 16:18
Novic


Príspevkov: 2
Založený: 29.11.09

wii sport resort prostě bez wm+ nejde spustit (ani origo)
Upravil hajnej dňa 16-01-2010 16:20
 
Poslať súkromnú správu
bigM
#14 Vytlačiť príspevok
Pridané 16-01-2010 17:19
Avatar člena

Administrátor


Príspevkov: 1134
Založený: 03.04.08

pouzivajte uloader od hermesa alebo skuste IOS222 v gxloader tak to chodi nie 249 ale 222
i866.photobucket.com/albums/ab228/QuickSkope/ZOMBIESEndless.gif
 
Poslať súkromnú správu
viper0512
#15 Vytlačiť príspevok
Pridané 17-01-2010 11:30
Novic


Príspevkov: 6
Založený: 13.11.09

neviem najst kde sa to tu uz riesilo, ale rad by som sa uistil predtym nez to budem skusat. nechcem bricknut konzolu.
pouzivam softmod ktory som nainstaloval podla navodu od bigM. a rad by som vedel ci na tom mozem hrat NTSC hry. a ak ano ci treba nieco zaskrtnut v nastaveniach pretoze sa mi zda ze je tam nieco ohladom regionov. dakujem
 
Poslať súkromnú správu
pastim
#16 Vytlačiť príspevok
Pridané 17-01-2010 19:54
Avatar člena

Moderátor


Príspevkov: 312
Založený: 12.03.09

nemusis nic konkretne nastavovat, NTSC hry idu cez USB loader GX bez problemov.
 
Poslať súkromnú správu
Neuron
#17 Vytlačiť príspevok
Pridané 17-01-2010 20:01
Avatar člena

Wiičkár


Príspevkov: 38
Založený: 03.01.10

Ahoj mam nejake nejasnosti co vse funguje po nainstalovani softmodu:

1) lze nadale pouzivat ofialni wii kanaly?
2)funguje stale shop kanal?
3)jakym zpusobem vratim wiicko do puvodniho stavu
4)menise pri instalaci neco primo ve wiicku nebo se vse uklada na SD kartu?

diky za odpovedi.....
 
Poslať súkromnú správu
bigM
#18 Vytlačiť príspevok
Pridané 17-01-2010 20:32
Avatar člena

Administrátor


Príspevkov: 1134
Založený: 03.04.08

1 ano
2 ano
3 opacnym postupom a odinstalovanim
4 ano ane nezasahuje to do ofw

i866.photobucket.com/albums/ab228/QuickSkope/ZOMBIESEndless.gif
 
Poslať súkromnú správu
kubol
#19 Vytlačiť príspevok
Pridané 19-01-2010 19:52
Novic


Príspevkov: 1
Založený: 15.01.10

Dakujem bigimu za skvelý návod. Všetko som spravil tak ako má a všetko bolo OK. Odpojil som WII čko a po opätovnom zapojení sa mi pri USBloader wii zamrzne a na obrazovke zobrazia pismenka na čiernej ploche. Prosim o radu čo mam dalej robiť. HDD som kontroloval cez WBFS a vyzerá, že je všetko v poriadku.
Čo mam robiť?
 
Poslať súkromnú správu
iq54
#20 Vytlačiť príspevok
Pridané 19-01-2010 19:56
Avatar člena

Wii majster


Príspevkov: 747
Založený: 02.12.08

nie, neurobil si vsetko,nenainstaloval si cios38rev14, ale muzes na gx loaderovi dat za v nastaveniach to chces spustat z cios222 a bude vsetko v poriadku, hadam
 
Poslať súkromnú správu
Prejdite na fórum:
Všetko najlepšie!
Dnes oslavuje narodeniny:

   Michal

Veľa šťastia želá WiiZone Team!!
Prihlásenie
Meno

Heslo



Nie ste členom?
Kliknite sem
a zaregistrujte sa.

Zabudli ste heslo?
Pre získanie nového
Kliknite sem.
Anketa
Opočítajme sa kto používa aku konzolu.





Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Shoutbox
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli pridať správu.

16/06/2014 19:47
Čawko roky som tu nebol Grin chcem sa spýtať: na DS-ko mám R4 kartu a čítal som na nete že keď ju vložím do 3DS nintendo cez net 3DS-ko znefunkční ! je to pravda ? Smile vďaka

16/06/2014 10:07
celkom ujde Grin

03/06/2014 12:47
Mario kart 8 predaných 1.2 mil kusov za 3dni slušne nie

30/05/2014 19:57
ta tu bola vždy ale nie nuda ale tak nežije to tu hlavné že stránka slúži Smile

30/05/2014 16:34
Tak vitaj ale je tu nuda :-)

28/05/2014 21:15
po dlhom čase som tu Smile

15/05/2014 16:03
Na stiahnutie: VWii nástroje su vsetko dead url linky

13/05/2014 12:53
Ja mám sice. Tých iba blac ops 2 a musím potvrdiť parada

28/04/2014 19:17
Call of duty Black Ops 2 a Ghosts úplná paráda, Darksiders 2 tiež pecka!! Wii U = skvelá zábava Smile)

12/03/2014 15:51
Poznám vykon nieje všetko ja mam wii rad lebo sa mi páči how fun is it

Ostatné


PageRank.cz