6,380,349 návštev
Navigácia
Home
Fórum
RSS
Kontakt
Hľadať
Kto je Online
Hostí Online: 3

Členov Online: 0

Registrovaní členovia: 4,189
Najnovší člen: klasi
Témy fóra
Najnovšie témy
cierna obrazovka :(
P: AverMedia Game Ca...
Predam hry - Nintend...
Predam Nintendo 3DS ...
Zaseknuté R tlačítko
Najhorúcejšie témy
..::SoftMod::.. [648]
Potrebujem Pomoc-... [172]
DS hry Download [144]
Call of Duty: Mod... [127]
Reklama
ProGamingShop

Nintendo Wii obchod

Nintendo Wii konzolyKonzola Nintendo Wii - Sports Pak


Nintendo Wii príslušenstvo Speed-Link Wii Sportsracket Kit


Wii Nunchuk ovládač
Wii Nunchuk ovládač

Wii klasický ovládač
Wii klasický ovládač

Wii komponentný videokábel (HDTV)
Wii komponentný video kábel
Nintendo Wii hry

Wii Sports
Wii sports
The Legend of Zelda: Twilight Princess
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Odkazy
Podporte nás



Xbox zone
PSP zone
Hry na PS3 zone


Wii obchody v zahraničí:
Nintendo Wii
Nintendo Wii játékok

Nintendo Wii konzole
Hry na Nintendo Wii

Nintendo Wii
Nintendo Wii gry

Čítať tému
 Vytlačiť tému
Problem s USB loaderom.
ericksson
#1 Vytlačiť príspevok
Pridané 15-12-2009 14:34
Novic


Príspevkov: 18
Založený: 26.11.09

Viete mi niekdo poradit. Mam problem s USB loaderom. Keď zasuniem kľúč do USB a spustím USB loader GX tak vyhodí hlášku že nahráva a hneď zamrzne /obrazovka zostane čierna/. Pomože len vypnuť z elektriky. Skúšal som obidva USB vstupy ale stale rovnako zamrzne. Prosím viete mi niekdo poradiť? Môže byť problém v kompatibilite WII a USB kľúča?
Ďakujem za Váš čas.
 
Poslať súkromnú správu
bigM
#2 Vytlačiť príspevok
Pridané 15-12-2009 17:56
Avatar člena

Administrátor


Príspevkov: 1134
Založený: 03.04.08

aky si mal original fw ked si to kupil?
i866.photobucket.com/albums/ab228/QuickSkope/ZOMBIESEndless.gif
 
Poslať súkromnú správu
ericksson
#3 Vytlačiť príspevok
Pridané 15-12-2009 18:32
Novic


Príspevkov: 18
Založený: 26.11.09

Kupoval som z druhej ruky. A u toho chalniska to fachcilo.teraz je tam 4.2E
 
Poslať súkromnú správu
ericksson
#4 Vytlačiť príspevok
Pridané 15-12-2009 18:34
Novic


Príspevkov: 18
Založený: 26.11.09

Zabudol som napisat ze to fachcilo s jeho USB klucom, ale ked som tam dal svoj naformatovany tak nic len tma
 
Poslať súkromnú správu
iq54
#5 Vytlačiť príspevok
Pridané 15-12-2009 18:43
Avatar člena

Wii majster


Príspevkov: 747
Založený: 02.12.08

No, tak si naformatuj tvoj znova na PC format, pak si ho naformatuj na wii format a kdyz ti nepojde tak si s nim odemykaj domove dvere.
Jo a kup si inej
 
Poslať súkromnú správu
ericksson
#6 Vytlačiť príspevok
Pridané 15-12-2009 18:50
Novic


Príspevkov: 18
Založený: 26.11.09

Diky TECHNIK ale presne to som spravil. Uz len ten posledny krok musim spravit. Ale tam je ten problem že neviem aky kupiť aby bol kompatibilny s WII. Neviete nejaky poradiť? Je to bežne že Wii cko nevie pracovať s určitými zariadeniami či už USB Key alebo HDD?
 
Poslať súkromnú správu
iq54
#7 Vytlačiť príspevok
Pridané 15-12-2009 18:51
Avatar člena

Wii majster


Príspevkov: 747
Založený: 02.12.08

jinak muzes mit aj blbe nainstalovanej wad,ak mas pochybnost tak odinstaluj a nainstaluj novej loader
 
Poslať súkromnú správu
ericksson
#8 Vytlačiť príspevok
Pridané 15-12-2009 19:15
Novic


Príspevkov: 18
Založený: 26.11.09

wad asi bude dobry ked to predtym fachcilo s inym usb klucom
 
Poslať súkromnú správu
pastim
#9 Vytlačiť príspevok
Pridané 15-12-2009 19:45
Avatar člena

Moderátor


Príspevkov: 312
Založený: 12.03.09

vidim to tiez v kompatibilite usb kluca, aky je to typ? skus sa pozriet na stranku http://wiki.gbate...ility_List ci ho tam nenajdes...
Skusil si ho preformatovat?
 
Poslať súkromnú správu
iq54
#10 Vytlačiť príspevok
Pridané 15-12-2009 19:48
Avatar člena

Wii majster


Príspevkov: 747
Založený: 02.12.08

Jo, ale mohl si tam nieco instalovat a to nieco ti dobrabralo usb loader, neco v konfiguraci a pak se to chova stejne.zapnes loader a tmava obrazovka.
 
Poslať súkromnú správu
ericksson
#11 Vytlačiť príspevok
Pridané 15-12-2009 20:05
Novic


Príspevkov: 18
Založený: 26.11.09

Kluc mam APACER 8 GB a v tom zozname nefiguruje. Asi skusim nejaky kluc ktory je v tom zozname a ked nepojde tak mi asi nezostane nic ine len preinstalovat USB loader ale mam z toho trochu obavu. No nic vsetko treba raz skusit Shock)
 
Poslať súkromnú správu
pastim
#12 Vytlačiť príspevok
Pridané 16-12-2009 11:40
Avatar člena

Moderátor


Príspevkov: 312
Založený: 12.03.09

usb loader by bol zly, keby nieco instaloval, ale ked neinstaloval nic, tak je to ten kluc

Este ma napadla jedna vec, bez kluca sa ti usb loader spusti a odpocitava ti cas, ze pripaja zariadenie?
Upravil pastim dňa 16-12-2009 11:42
 
Poslať súkromnú správu
iq54
#13 Vytlačiť príspevok
Pridané 16-12-2009 11:48
Avatar člena

Wii majster


Príspevkov: 747
Založený: 02.12.08

Sevas pasto, som mu to pisal hore, ze ak nieco instaloval...bla. bla, vseobecne som mal vzdycky problem rozchodit usb kluce, nie vsecky ale boli take cosa branily
 
Poslať súkromnú správu
ericksson
#14 Vytlačiť príspevok
Pridané 16-12-2009 13:43
Novic


Príspevkov: 18
Založený: 26.11.09

skusal som spustit USB loader bez kluca tak ako si pisal ale zasa vyhodil len hlasku ze nahrava a zamrzol do ciernej obrazovky
 
Poslať súkromnú správu
iq54
#15 Vytlačiť príspevok
Pridané 16-12-2009 14:09
Avatar člena

Wii majster


Príspevkov: 747
Založený: 02.12.08

jo to ti zamrzne ked tam nemas harddisk, sem ti hovoril, preinstalovat wad, naformatovat znova kluc, kupit iny kluc, co ine chces riesit. Hele sony, netrap sa, niekedy je s klucama trapenie.Najlepsie je mat naformatovanu flasku na fat co ntfs, myslim ze je to jedno, pak spustit loader, dat originalku a wii si to naformatuje tak ako potrebuje. Niekedy
 
Poslať súkromnú správu
ericksson
#16 Vytlačiť príspevok
Pridané 16-12-2009 14:15
Novic


Príspevkov: 18
Založený: 26.11.09

to jiri: sak uz pracujem na novom HDD aj kluci. Len Pastim pisal ze ci to bez kluca odratava pripojenie tak som to skusil. ale nic neodratava len vypise ze wait loading na 2 sekundy a hned potom zmrzne.
 
Poslať súkromnú správu
iq54
#17 Vytlačiť príspevok
Pridané 16-12-2009 14:24
Avatar člena

Wii majster


Príspevkov: 747
Založený: 02.12.08

daj tam iny wad, jednoduche, spusti manager, odinstaluj stary wad a nainstaluj novy a nebo rovno tam nainstaluj wad r866, jednoduche stlacis len +, ale nemusi to byt tym, mozno musis mat apacerku naformatovanou v wbfs managery na wii format.
 
Poslať súkromnú správu
ericksson
#18 Vytlačiť príspevok
Pridané 16-12-2009 14:29
Novic


Príspevkov: 18
Založený: 26.11.09

Apacerku som formatoval vo WBFS a 3 krat. Ale nic.
Da sa preinsalovat len samotny usb loader alebo sa musi absolvovat cely proces aj s prehratim Ios?
 
Poslať súkromnú správu
pastim
#19 Vytlačiť príspevok
Pridané 16-12-2009 15:05
Avatar člena

Moderátor


Príspevkov: 312
Založený: 12.03.09

Ked ti USB loader zamrzne hned po 2 sekundach, tak radsej ho preinstaluj. A staci ked nainstalujes novy wad ako pise jiri.
Cize das na SD kartu novy GX loader.wad a cez wad manager ho nainstalujes. Ale najprv zmaz ten predchadzajuci, lebo vo Wii menu budes mat potom dva kanale.
 
Poslať súkromnú správu
ericksson
#20 Vytlačiť príspevok
Pridané 16-12-2009 15:13
Novic


Príspevkov: 18
Založený: 26.11.09

Mozem jednu sprostu otazku?
Ten wad manager je sucastou WII alebo to tam trba tiez instalovat?
Pozeral som aj navody na tomto fore a neviem sa nejako zorientovat.Frown
 
Poslať súkromnú správu
Prejdite na fórum:
Prihlásenie
Meno

Heslo



Nie ste členom?
Kliknite sem
a zaregistrujte sa.

Zabudli ste heslo?
Pre získanie nového
Kliknite sem.
Anketa
Opočítajme sa kto používa aku konzolu.





Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Shoutbox
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli pridať správu.

27/10/2014 10:16
nebol som tu 2-3 roky ale stale to tu funguje ako ma.to je super. Smile

16/06/2014 19:47
Čawko roky som tu nebol Grin chcem sa spýtať: na DS-ko mám R4 kartu a čítal som na nete že keď ju vložím do 3DS nintendo cez net 3DS-ko znefunkční ! je to pravda ? Smile vďaka

16/06/2014 10:07
celkom ujde Grin

03/06/2014 12:47
Mario kart 8 predaných 1.2 mil kusov za 3dni slušne nie

30/05/2014 19:57
ta tu bola vždy ale nie nuda ale tak nežije to tu hlavné že stránka slúži Smile

30/05/2014 16:34
Tak vitaj ale je tu nuda :-)

28/05/2014 21:15
po dlhom čase som tu Smile

15/05/2014 16:03
Na stiahnutie: VWii nástroje su vsetko dead url linky

13/05/2014 12:53
Ja mám sice. Tých iba blac ops 2 a musím potvrdiť parada

28/04/2014 19:17
Call of duty Black Ops 2 a Ghosts úplná paráda, Darksiders 2 tiež pecka!! Wii U = skvelá zábava Smile)

Ostatné


PageRank.cz