|
Chipy WII , DRIVEKEY,D2PRO...
|
| Sw0rd34th |
Pridané 23-09-2008 17:33
|

Zbrojmajster

Príspevkov: 59
Založený: 07.09.08
|
email : topwiiseller@yahoo.co.uk
!Ak je mozne uprednostnujem kontakt mailom!
VYPREDAJ DRIVEKEY CHIPU!!! CENA 45EUR
CHIP WODE NA SKLADE!(uz dokaze ripovat hry priamo na disk, chysta sa web interface a vlastny channel, bez upravovania softwaru wo Wii ako pri softmodoch) CENA 100EUR!!!
DRIVEKEY UZ V PREDAJI blizsie info nizsie
!Velmi jednoducha instalacia s online poradenstvom aj pre uplnych novacikov!
!UZ AJ NA DOBIERKU!
Predavam samoinstalacne modchipy, ktore si nainstalujete vo svojom pokoji doma bez jedineho letovania.
Potrebujete len otvorit svoje Wii a zapojit chip na DVD data kabel. Samozrejme specialny srobovak (triwingovy-potrebny na otvorenie vaseho Wii) bude prilozeny [color=#ff0033]ZDARMA
Modchip,ktory osobne odporucam je
DRIVEKEY (NEFUNGUJE NA NOVYCH WII D3V2)!!
NA SKLADE ODOSIELAM S TRIWINGOVYM SROBOVAKOM ZDARMA
DriveKey Modchip (100% bezpajkovatelny modchip ktory funguje na vsetkych mechanikach )
DriveKey sedi na zbernici medzi maticnou doskou Wii a DVD romkou.
Neustale monituruje tok dat ktore prechadzaju DVD kablom. Po vlozeni zalohovanej hry DriveKey emuluje originalny DVD disk prenasanim a upravovanim potrebnych dat. DriveKey ma plnu kontrolu a vie citat vsetky DVD media.
Tento chip funguje na vsetky verzie Wii. Blizsie info sa bude postupne pridavat
DriveKey vlastnosti
Funguje na vsetkych Wii mechanikach (DMS, D2A, D2B, D2C, D2C-2, D2E, D3/d2nothing)
* Vsetkych regionoch (USA, JAP, PAL, KOREA)
* Kompatibilny s D2B "orezane" mechaniky
* Kompatibilny D2E "epoxy" mechanikmi (nie je potreba odstranit epox)
* Plne updtatovatelny cez JTAG alebo DVD
* Plug-and-play 2 minutova instalacia
* Ziadne pajkovanie
* Ziadny externy laptop nie je potrebny (ako pri FLATMII)
* Priame nacitavanie zaloznych(napalenych) kopi
* Podpora multi diskov (hier s viacerymi DVD kompilaciami)
* Podpora dvojvrstvovych DVD
* Plne nastavitelny Region Override (pri semi brickoch)
* Plne konfigurovatelny Update Blocker (zabranuje bricku Wii)
* Podpora, SMG, SSBB and inych 'problemovych' titulov
* Super nizka spotreba energie; nenarusuje normalne operacie Wii
* Streamingovy zvuk v Gamecube hrach nie je podporovany
* FPGA (jadro) plne updatovatelne cez JTAG
* JTAG software automaticke stahovanie updatov
* Flashka plne updtatovatelna cez DVD
* Plne konfigurovatelny update blocker (zabranuje updatom Wii)
*Zapinanie/Vypinanie DriveKey cez config menu
* Moznost nastavenia autonacitavanie DVD diskov (vlozite disk a hra sa nacita okamzite po spusteni Wii)
Najlepsie na tom je, ze na pristup do konfig menu uz viac netreba DVD disk staci ak tri krat stlacite reset a menu sa Vam hned zjavi.
Cena
45EUR!!! Vypredaj
Ponukam aj vsetky ostatne druhy modchipov (ako Aragon,D2sun,wiikey,Wasabi...) s wiiclipom alebo bez wiiclipu pri vacsom odbere mozna ZLAVA.
Pre extra prislusenstvo pytajte zoznam
O cene, doprave a blizsich informaciach ma kontaktujte na :
email :
Vsetky navody ako otvorit svoje Wii najdete v Clankoch
Upravil Sw0rd34th dňa 10-03-2010 10:25 |
| |
|
|
| spamcop |
Pridané 23-09-2008 19:04
|
Technik

Príspevkov: 132
Založený: 18.01.08
|
podporuju d2e? |
| |
|
|
| Sw0rd34th |
Pridané 23-09-2008 20:07
|

Zbrojmajster

|
Ano podporuju vsetky od DMS az po D2E. |
| |
|
|
| slide |
Pridané 23-09-2008 20:46
|
Wiičkár

Príspevkov: 15
Založený: 03.05.08
|
Zevraj to neprospieva Wiicku a moze sa casom stat ze vdaka tomuto typu chipu sa pokazi,skrat a podobne.Co je natom pravdy?Cital som to na nejakych zahranicnych forach. |
| |
|
|
| Sw0rd34th |
Pridané 24-09-2008 14:56
|

Zbrojmajster

|
Myslis vdaka wiiclipu, no nie je to pravda ale je pravda, ze vela ludi zacalo vyrabat vlastne wii-clipy,aby usetrili, na ktore sa ten mod chip pripevnil a znicili si ten chipset co mali na wiicku, lebo to nebol original wii-clip dokonca ich stranka na to upozornuje ze neoriginalne wii clipy mozu poskodit mechaniku www.wii-clip.com, ja to nakupujem priamo od vyrobcu na ktorom je ich ochranna znamka.Skraty wiicka hrozia skor z letovania modchipov priamo na wiicko ale odomna modchipy su priamo uz naletovane na tom wii clipe cize tam nie je ziadny problem.
Upravil Sw0rd34th dňa 24-09-2008 14:58 |
| |
|
|
| slide |
Pridané 24-09-2008 15:25
|
Wiičkár

Príspevkov: 15
Založený: 03.05.08
|
Bojim sa ze casom to nebude podporovat viacero veci a nebude to fungovat tak ako ma....vobec neviem na akom principe to funguje musim to pozret.Mas ty s tym nejake zle skusenosti?pripadne aj dobre ak to pouzivas ty sam? A montaz je zlozita? lebo neviem ci je prave najlepsie ked sa bude neskuseny clovek vrtat vo Wii.Este pripadne keby si cenu napisal aj podla toho sa da rozhodovat.
Upravil slide dňa 24-09-2008 15:25 |
| |
|
|
| Sw0rd34th |
Pridané 24-09-2008 15:47
|

Zbrojmajster

|
Hm, nechapem ako to myslis ze prestane podporovat viac veci. Ak uz tam raz ten modchip vlozis tak ti pojde uz stale nema co prestat fungovat a keby nintendo (co dost pochybujem) v najblizsej dobe vymyslelo nejaky super special firmware na ktorom zisti ci mas modchip alebo nie staci ti len updatnut flashku toho modchipu cez DVD.Tieto modchipy uz nie su ako tie stare ktore prestali fungovat lebo sa updatol firmware na nintende.
Co sa tyka druhej otazky rypania vo Wiicku cela vec je len o otvoreni Wiicka srobovakom ktory poslem zasunuti modchipu na chipset vo wiicku a naslednom zavreti...cize sa clovek v nom nemusi vobec rypat spajat kabliky,letovat skusat kontakty atd atd..a k tomu posielam aj podrobny navod kde sa urcite srobiky schovavaju a taktiez online pomoc cez skype pri instalacii cize sa naozaj nie je coho obavat. Ak mas dalsie otazky napis mi na ICQ, mail alebo sukromnu spravu a urcite ti budem moct lepsie poradit v tvojom rozhodovani
Edit este som zabudol cena zavisi od typu chispetu a ja ten chipset sam pouzivam uz niekolko mesiacov a taktiez som ho par ludom uz popredaval a este nebola ani jedna staznost..
Upravil Sw0rd34th dňa 24-09-2008 15:49 |
| |
|
|
| peter6010 |
Pridané 09-10-2008 10:00
|

Wiičkár

Príspevkov: 2
Založený: 25.09.08
|
Tak vcera mi dosiel cip na wii-clipe od Sw0rd34th. Musim povedat, ze to bolo vsetko pekne a bezpecne zabalene a pribaleny bol aj wiikey srobovak. Trochu som sa obaval montaze cipu pretoze v tejto oblasti som uplny lajk, ale ked som sa drzal postupu tak tam nebolo co pokazit a postup co je na www.wiihack.cz je fakt presny. Cela montaz teda spocivala v:
1. rozobratie Wii
2. zastrcenie cipu (ziadne letovanie ani nic podobne)
3. znova zlozenie Wii
Vsetko do seba pekne zapada, takze montaze sa netreba vobec bat, len si na to cele treba vyhradit mozno hodinku, ja som si to pri tej montazi potom aj celkom vychutnaval :-))
Na wiihack.cz odporucam si pozriet tieto clanky:
Rozobratie Wii: http://www.wiihack.cz/40/jak-rozebrat-konzoli-nintendo-wii/
Zastrcenie cipu: http://www.wiihack.cz/120/instalace-cipu-s-clipem/
Po zlozeni Wii-cka som skusil napalenu Zeldu na DVD+RW a rozbehla sa bez problemov, tak isto Pro Evolution Soccer 2008 napaleny na DVD+R. Pouzil som dvd Verbatim.
Takze kto sa neciti na nejake letovanie a skumanie aky cip ma kupit atd atd tak vrelo odporucam toto riesenie.
Sw0rd34th este raz diki aj za trpezlivost pri mojich niektorych prilis lajckych otazkach :-))
|
| |
|
|
| spamcop |
Pridané 09-10-2008 12:11
|
Technik

|
vitaj v klube ludi s chipom, sikulka  |
| |
|
|
| freejan |
Pridané 09-10-2008 14:34
|

Zbrojmajster

Príspevkov: 55
Založený: 03.10.08
|
aaaaa ja uz sa tesim budem mat cip na vianoce
Mr. Freejan
 |
| |
|
|
| mato |
Pridané 25-10-2008 15:00
|
Wiičkár

Príspevkov: 4
Založený: 25.10.08
|
objednal som si chip, prisiel, nainstaloval som a facha. uz len hry natahat.
diky, vsetko prebehlo bez problemov, odporucam |
| |
|
|
| Y2K |
Pridané 03-11-2008 10:00
|
Zbrojmajster

Založený: 31.10.08
|
Pozeram ze uz mas Wasabi v ponuke...to by som celkom bral. |
| |
|
|
| freejan |
Pridané 04-11-2008 15:13
|

Zbrojmajster

|
Sw0rd34th chcel by som cip....ozvi sa mi na ICQ alebo skype...poslal som ti invite na frienda na skype-e...dik
Mr. Freejan
 |
| |
|
|
| Sw0rd34th |
Pridané 04-11-2008 22:08
|

Zbrojmajster

|
#12 jj uz ano dodavatel zacal montovat wasabi v3 na V5B-cka cize nie je uz potreba letovat ani Wasabi!
Len je to trocha drahsie, ale podla mojho nazoru D2pro a Wasabi V3 su rovnake v kvalite a ponukanych vlastnosti.
Upravil Sw0rd34th dňa 04-11-2008 22:09
Už si môžeš modchip namontovať aj sám!!
Neveríš? Checkuj!
http://www.wiizon...#post_1477
Dodávam aj medzinárodne pre ČR a UK!! |
| |
|
|
| estebaan |
Pridané 09-11-2008 21:03
|

Wiičkár

Príspevkov: 5
Založený: 09.11.08
|
V piatok 7,11,08 mi dosiel cip s klipom od Sw0rd34th, trvalo to od dodania asi 4 dni.Rozobrat Wii trvalo asi 10 minut ,
instalacia cipu s klipom asi 10 sekund /nalepit nalepku zospodu -zaklipnut clip -zvrchu nasadit kryci papierik a hotovo ,zlizit spatne Wii.
Vsetko nabehlo na 100 %
mal som stahnutych asi 13 hier z internetu-vsetky slapu bez problemu   
D2PRO V3 s Wii clipom: jednoznacne odporucam
Vdaka Sw0rd34th  |
| |
|
|
| Apache23 |
Pridané 10-11-2008 10:48
|
Wiičkár

Príspevkov: 29
Založený: 02.11.08
|
• Kompatibilný so všetkými regiónmi, USA(NTSC), JAP a PAL
-znamená to že môžem sťahovať tak ako PAL tak aj NTSC stiahnuté hry? Prípadne Jap.?
• Priame nabootovanie homebrew v GC móde
-Čo znamená priame nabootovanie? čo je GC mód?
• S Obnovovacím módom je NEMOŽNE bricknúť Wii aj keby malo zlú flashku
- znamená že nemôžem zablokovať nijakým neštastným,nešikovným spôsobom wii? (Čo je flashka vtomto prípade?)
Zatiaľ všetko a dakujem za reakcie. 
D2pro chip |
| |
|
|
| Sw0rd34th |
Pridané 11-11-2008 21:52
|

Zbrojmajster

|
1. Znamena, ze modchip sa moze namontovat na vsetky Wiicka nezalezi ci je konzola NTSC JAP alebo PAL, ale s chipmi ktore ponukam je mozne hrat hocijaku hru ktoru stiahnes nezalezi na tom aku stiahnes.
2. Priame nabootovanie znamena, ze vlozis napalene DVD a hra sa ti hned nacita, lebo so starsimi chipmi si musel este vacsinou pouzivat pridavne programi alebo DVD az potom ti mohlo nacitat hru alebo to trvalo strasne dlho(aj niekolko minut) GC mod - Je gamecube mod
3. Ano presne tak, znamena to ze nemozes zablokovat svoje Wii ako to byvalo pri starsich chipoch.
Flashka sa nachadza na modchipe (je to pamat modchipu) nieco ako USB kluc pre pocitac, kde si modchip uchovava informacie o Wii-cku a pri pripadnom kolapse dokaze obnovit informacie.
Už si môžeš modchip namontovať aj sám!!
Neveríš? Checkuj!
http://www.wiizon...#post_1477
Dodávam aj medzinárodne pre ČR a UK!! |
| |
|
|
| estebaan |
Pridané 13-11-2008 15:23
|

Wiičkár

Príspevkov: 5
Založený: 09.11.08
|
Akurat sa mi podarilo spravit semi-brick (Opera error screen) nemate na to nejaku fintu ako to dat do povodneho stavu ...
viem ze u PAL to ma napravit novy Firmvare ,ale neviem ,aky mam ten stary he he
vie mi niekto poradit !!!!! |
| |
|
|
| spamcop |
Pridané 13-11-2008 17:13
|
Technik

|
po prve si pekny lolo, ked ani nevies svoj stary firmware a robis hluposti
po druhe, potrebujes hru (iso) s novsim firmwarom a potom treba nastavit tomu iso suboru autoboot bit. je na to nejaka utilita (da sa najst i na wiibrew.org)
skus http://nintendo-scene.com/895 ale nezarucujem
napr ak mas fw 2.2E, staci ti stiahnut hru mario kart (3.1E), nastavit ju na autoboot, napalit a vlozit do wii a pockat asi 10 min
|
| |
|
|
| freejan |
Pridané 13-11-2008 17:40
|

Zbrojmajster

|
co sa stane ked si stiahnem pal hru a updatne mi wii?
Mr. Freejan
 |
| |
|